Marsupial Lion – Juvenilia

Vi har tidigare skrivit om New Hampshire-duon Marsupial Lion.

Nu är sångaren/låtskrivaren Travis Jonathan och syntgurun Parker Tichko tillbaka med det aktuella debutalbumet Juvenilia.

Det handlar om välgjord elektronisk pop med starka refränger och ni hör skivan nedan.

För att använda deras egna ord: ”Marsupial Lion is not here to execute a coup de grâce to terminate humanity, but a coup d’état to attempt humanity’s rescue, clawing savagely at the heart of the machine with a quixotic, deafening sound.”

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Grillar kött

Köttet som svenskar äter mest

Sverige är ett relativt rikt land på kött av olika slag – ko, gris, kyckling, …