Monday , August 10 2020

The Palpitations – “Lights Out”

Tycker ni att sommaren är för ljus, solig och positiv?
Behövs det lite klassisk engelsk postpunk som kontrast?

Lyssna då in er på den unga Londontrion The Palpitations, som har ett sound som leder tankarna till storheter som Interpol, Editors och självaste Joy Division.

Deras nya singel heter i klassisk punkanda Feed the Poor! Eat the Rich och ni hör den här:

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!

Kolla även

Jim Iseman III – Viduity

Jim Iseman III kommer från Carolina men är baserad i Brooklyn, New York. Han är …