Patrik Henzel från Nasa har lämnat oss.

Patrik Henzel , för många kanske mest känd som sångare och låtskrivare i synthpopbandet Nasa, har enligt obekräftade källor gått bort.

På Facebook sprids nu ett rykte om att Patrik lämnat oss och vi har anledning att tro att dessa uppgifter stämmer. Bland annat skriver den före detta låtskrivaren och keyboardisten Richard Jomshof (Elegant Machinery) ett känslomässigt inlägg på sin privata sida.  Patrik blev 54 år och dödsorsken är ännu okänd. Han sörjs så klart av sina nära och kära men också av en hel musikbransch.

Zero har vid ett flertal tillfällen intervjuat gruppen och minns honom som en ödmjuk männsika och artist. Vila i frid Patrik.

 

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

The Jilted – “Black Swan”

Stockholmsduon The Jilted, alias Linus Giertta och Magnus Haderborg, som tidigare gett oss ett par snygga …