Elisabeth Elektra – “My Sisters”

Letar ni efter ny, skön musik till sommarens Spotifylistor? 

Då har Zero ett litet finsmakartips i skotska Elisabeth Elektra, som nyligen släppte albumet Mercurial. 

Det handlar om smart och sensuell elektronisk pop med ett sound som leder tankarna till både Kylie, Madonna, Robyn och Goldfrapp. 

Ni ser och hör nya singeln ”My Sisters” här.

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!

Kolla även

Red Cell

Red Cell släpper nya singeln “Only Night”

Den svenska elektroniska duon Red Cell är äntligen tillbaka med ny musik sen deras senaste …