Saturday , April 20 2024

The Lovers of Valdaro – “Rhythm and Decibel”

The Lovers of Valdaro, som nyligen medverkade på Niclas Blyhs uppskattade åttiotalssamling, Svensk Kvalitet, är tillbaka med en ny singel.

Denna heter “Rhythm and Decibel” och killarna beskriver den enligt följande för Zero: ”Rhythm and Decibel har med element från den elektroniska åttiotalsmusiken, men innebär samtidigt ett steg framåt i en ny riktning för oss.”

De har även stora och positiva ambitioner inför framtiden: ”Vi hoppas och tror på många år tillsammans som duo och många spännande utmaningar, där vi kan få förverkliga våra ambitioner och samtidigt utvecklas framåt soundmässigt.”

Zero håller tummarna för att allt lyckas och uppmuntrar förstås alla att lyssna på både “Rhythm & Decibel” och “Brick”: 

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!