Not-So-Ebb – “Stay Inside Your Home”

I tuffa tider som dessa är det viktigt att kunna skratta mellan varven.

Låt oss gemensamt besegra det förbannade viruset med bodymusik.

Not-So-Ebb berättar hur det ska gå till.

“Stay back six feet, wash all the hands…”

Klicka här för humoristisk och tidsenlig body av bästa modell. 

Tack till Zeros USA-korrespondent, Stefan Albinsson, för tipset!

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!

Kolla även

Läs Nitzer Ebb-medlemmen Bon Harris sista hälsning till Gabi Delgado

Zero Magazine bad Bon Harris från Nitzer Ebb att berätta lite om sin relation till …