Tobias Bernstrup – tillbaka med singeln “Private Eye”

Tobias Bernstrup är sedan många år tillbaka känd som en Sveriges mest intressanta multikonstnärer.

Bland de många strängarna på hans lyra kan nämnas bild- och videokonst, datorspel, interaktiva verk och performance. Imponerande nog har han varit representerad på både Göteborgs Konstmuseum och Moderna Museet i Stockholm.

Trevligt nog är en av Tobias Bernstrups specialdiscipliner elektronisk musik. Han har tidigare gett ut välgjorda skivor som Romanticism och Technophobic och samarbetat med åttiotalskändisar som Trans-X.

Tobias Bernstrups nya singel, ”Private Eye”, lär inte göra någon vän av italo disco-stämningar och retrosyntljud besviken. Så varför inte kolla upp den här:

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Tobias Bernstrup – ”Stranger”

2021 är inlett och mycket bra musik utlovas under det nya året!  Bland annat kommer …