Wednesday , November 29 2023

Effigie – ”Deep Down Inside”

Frankrike har tidigare gett oss strålande artister som Jean-Jacques Perrey, Jean-Michel Jarre, Indochine, Daft Punk, Justice, Mirwais, Air, Laurent Garnier, Télépopmusik, Miss Kittin, The Hacker, M83 och många fler. Det finns, med andra ord, en imponerande musiktradition i Monsieur Macrons vackra land.

Vad sägs om lite ny, fransk elektropop?

På sin nya singel, ”Deep Down Inside”, kombinerar Lyon-duon Effigie, som består av de båda kusinerna Julien och David, snygga syntljud och sofistikerade stämningar. 

Jodå, de här killarna kan det vara värt att följa framöver! 

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Ecaru – ”Automatic Club”

Letar ni efter energifylld musik att dansa in våren med? Tycker ni om Nitzer Ebb, …