Friday , October 30 2020

Ny fast gammal liveplatta från Broder Daniel

Spela Shoreline!

Broder Daniel ger ut Live 2003, en liveinspelning från Annexet i Stockholm i december det året.

Plattan släpps den 29 november i limiterad vinylupplaga om 500 ex samt digitalt.

Så här säger Pop-Lars själv i pressutskicket: ”En inspelning som legat bortglömd 16 år i min gamla portabandare kommer nu att få se dagens ljus. BD Live från Stockholm 2003. Den låter helt enkelt för bra för att bara vara min privata hemlighet, så den görs nu tillgänglig för er med. Jag vet att vårt band kunde vara minst sagt svajiga live men just denna kvällen fick vi till det mesta helt rätt. BD när vi var som bäst!”

Läs mer och förbeställ här: https://broderdaniel.bandcamp.com/

Om Hans-Olof Svensson

Webbredaktör och skribent. "A truly charming journalist" – Ray Cokes (MTV)

Kolla även

Henrik Berggren på Bråvalla 2017. Foto: Jürgen Krado.

Femte och sista året för Bråvalla?

Bråvallafestivalen 2017 blev inte det glädjefyllda femårsjubileum som det förmodligen var tänkt. Istället för fokus på häftiga musikaliska upplevelser har skriverierna handlat om sexuella trakasserier, dåliga publiksiffror och att festivalen nu läggs ner.