Hem / Nyheter / Vacker och fantasifull eskapism från Per Störby Jutbring

Vacker och fantasifull eskapism från Per Störby Jutbring

“In this stressful place of today, I think we all need to affirm naiveté and escapism, to practice imagination… so switch the phone off. Join the Thief Bunnies. I’ve made you a soundtrack.”

Dessa kloka ord kommer från Per Störby Jutbring – svensk kompositör, producent, musiker, sångare, poddprofil och make till den inte helt okända Kitty. 

The Thief Bunny Society är hans femte soloskiva och tillika en mycket vacker historia, där pianon, stråkar, syntar och cellos delar på utrymmet. Albumet släpps den 18 oktober på Hoob Records och vi bjuds här på ett smakprov i form av suggestiva ”Braids”. 

Med största säkerhet en av höstens mest spännande skivor! 

Kommentarer

Kommentarer

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!

Kolla även

Georgia – Seeking Thrills

Georgia Barnes Seeking Thrills är hennes andra album. Här blandas modern pop med dans/klubbmusik i …