Saturday , June 22 2024

Jamie Hannah feat. Boy George – ”House of Truth”

Det var ett tag sedan vi hörde en av åttiotalets främsta röster, Boy George, i gammal god stil.

Men nu dyker Culture Club-sångaren upp igen i en mäktig duett med det nya brittiska stjärnskottet Jamie Hannah. Lyssna på resultatet ”House of Truth” nedan.

Boy George har hyllat låten som en ”summer smash” och gett en stor tumme upp för sin lärjunge. Jamie Hannah beskrev i sin tur samarbetet enligt följande: ”I am very lucky to have Boy George as a mentor. The whole process of making and recording the song and video with such an icon has been very surreal”.

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Ny singel från Indochine – “Le chant des cygnes”

Senast vi hörde ifrån Frankrikes storheter, Indochine, var häromåret när de släppte sina båda samlingsskivor …