Hem / Nyheter / Jamie Hannah feat. Boy George – ”House of Truth”

Jamie Hannah feat. Boy George – ”House of Truth”

Det var ett tag sedan vi hörde en av åttiotalets främsta röster, Boy George, i gammal god stil.

Men nu dyker Culture Club-sångaren upp igen i en mäktig duett med det nya brittiska stjärnskottet Jamie Hannah. Lyssna på resultatet ”House of Truth” nedan.

Boy George har hyllat låten som en ”summer smash” och gett en stor tumme upp för sin lärjunge. Jamie Hannah beskrev i sin tur samarbetet enligt följande: ”I am very lucky to have Boy George as a mentor. The whole process of making and recording the song and video with such an icon has been very surreal”.

Kommentarer

Kommentarer

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!

Kolla även

Erasure expanderar Chorus

Tre CD med mängder av bonusspår.