Friday , February 3 2023

Saft tillbaka med nytt album

Svenska popgruppen Saft var under många år insomnad när sångaren Carl Steinmarck bestämde sig för att ta upp verksamheten igen. “Allting har ett slut” heter nya albumet som blir uppföljaren på hyllade comebackalbumet “Norrbacka” från 2016.

Gruppen vann flera utmärkelser under 90-talet och spelade och medverkade flitigt i kanaler som ZTV och P3. Vem minns inte låtar som “Superstjärna”, “Undatag” och “Sitter Perfekt”?

Nu är gruppen eller om man så vill sångaren Carl Steinmarck åter aktuell med nya albumet “Allting har ett slut”.

 

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Omslag: Code 64 - Broken Rhythm

Code 64 – Broken Rhythm

Lysekils elektroniska duo Henrik Piehl och Christian Espeland återbildade Code 64 2020 efter sju års …