New Order till Dalhalla

Den fantastiska spelplatsen Dalhalla har börjat fylla på med artister inför 2019, nu står det klart att  New Order spelar på arenan i kalkstensbrottet utanför Rättvik den 24 juli.

Det legendariska brittiska bandet bildades ur askan av postpunkbandet Joy Division i början av 80-talet. Första albumet “Movement” släpptes 1981 följt av hyllade “Power, Corruption & Lies” två år senare. Bandet har splittrats och återuppstått med olika medlemmar ett par gånger, och de som står på Dalhallas scen i sommar är Bernard Sumner, Stephen Morris, Gillian Gilbert, Phil Cunningham och Tom Chapman.

Biljetterna släpps den 4 februari 2019.

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Emmon

Emmon följer upp succén – Idag släpps nya singeln “Dark”!

  Emmon (alias Emma Nylén) senaste album Recon har hyllats med lysande recensioner. Dessutom har albumet …