Wednesday , June 19 2024

Karin Park spelar med föräldrarna på äldreboenden

Karin Park har tillsammans med sina föräldrar skapat en ny trio. I ett rörande projektet spelar hon väl valda covers på äldreboenden i Dalarna.

Det var på Karin Parks mammas initiativ som hon tog beslutet om att ansöka om anslag från banken om bidrag för att finansiera minikonserter på äldreboenden.

Så här skriver hon själv på sin Facebooksida och postar en video.
– Mamma tyckte det var för lite rock’n’roll på servicehusen så hon ville ha med mig och pappa på rockturné i Gagnef. Pappas var hög på cellgifter och och jag hade ju ändå inget bättre för mig så vi körde. Det visade sig vara glädjande för både dom och oss så nu rockar vi på ett servicehus nära dig.

https://www.facebook.com/leksandssparbank/videos/276046559721763/

 

Men som alla förstår är detta mer ett välgörenhetsprojekt för Karin Park som nyligen också släppte en av höstens bästa singlar “Blue Roses”. Har du inte hört den ännu. Lyssna på den här.

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Ny singel från Indochine – “Le chant des cygnes”

Senast vi hörde ifrån Frankrikes storheter, Indochine, var häromåret när de släppte sina båda samlingsskivor …