Hem / Nyheter / Way Out West ställer in spelningar
Way Out West 2016

Way Out West ställer in spelningar

Torsdagen blev en riktig succéstart för årets Way Out West med fantastiska spelningar av b.la. Iggy Pop, Artic Monkeys och Patti Smith. Men nu på fredagsmorgon meddelas att man tvingas ställa in spelningar på grund av kraftiga vindar i Göteborg.

På grund av vädret har Way Out West beslutat sig för att skjuta upp insläppet idag. Istället för att öppna som planerat kl: 12:00 öppnar man nu kl:14:00. Detta innebär att Jonathan Johansson & ViVii, Courney Marie Andrews och Hardcore Cutie utgår från dagens program.

 

Kommentarer

Kommentarer

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Musik och spel intimt förknippade

Det finns en hel del företeelser i världen som är sammankopplade på olika sätt och …