Monday , September 28 2020

Electronic in Ulricehamn #02 ställs in

Dessvärre ställs minifestivalen Electronic in Ulricehamn #02 in. Ulricehamns Elektroniska Societet låter hälsa följande:

”Ett viktigt pressmeddelande har vi i Ulricehamns Elektroniska Societet att berätta angående vårt event Electronic in Ulricehamn #02:

Rådande omständigheter gör att vi i Ulricehamns Elektroniska Societet måste ta ett beslut som tyvärr innebär att vi ställer in Electronic in Ulricehamn #02 på grund av för få betalande besökare till eventet den 28/10. Visat intresse är inte samma sak som att man kommer. För att kunna genomföra evenemanget så hade vi behövt ha minst 40 betalande, vilket vi inte har. Trots kulturbidrag från Ulricehamns kommun som ger sitt fulla stöd och support till oss rent ekonomiskt och kulturgärning och hur mycket vi än känner för detta, så kan vi i U.E.S. inte bära de kostnader själva och när faktum är att det är svårt att få siffrorna att gå ihop så är vi tvingade till detta tråkiga besked. De som redan betalat kommer att få tillbaka pengarna. Vårt intresse för detta kommer dock fortsätta och vi ser ändå med positiva ögon fram mot kommande händelser…

Mvh Ulricehamns Elektroniska Societet
Martin Brandhill, festivalgeneral Ulricehamns Elektroniska Societet
Ulrik Vinje medarbetare Ulricehamns Elektroniska Societet
Morgan Markbrant medarbetare Ulricehamns Elektroniska Societet”

Zero hoppas att U.E.S snart är tillbaka igen med nya idéer och arrangemang!

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!