Wednesday , April 17 2024

Jay-Jay Johanson hyllar vinylskivan i ny video

Jay-Jay Johanson har varit aktiv i över 20 år och under de senaste åren har han varit mer produktiv än tidigare. Ofta har låtarna varierat i kvalité på grund av den snabba utgivningstakten men med nya singeln “Paranoid” träffar han helt rätt enligt oss på Zero. 

I videon till “Paranoid” vandrar Jay-Jay runt i en japansk skivaffär vilket får ses som en hyllning till vinylskivan. En bra låt och en video som gör att det kliar i fingrarna på alla oss skivsamlare.

Låten toppar för andra veckan i rad Zeros spellista “Topp 30” Följ den här >>

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Johan Kinde med flera firade Frank Sinatras 101-årsdag på Taverna Brillo i Stockholm den 12 december 2016. Foto: Ernst Adamsson Borg.

Johan Kinde med flera hyllade Sinatra

101-årsfirande på Taverna Brillo i Stockholm den 12 december 2016.