Thursday , June 20 2024
Pressbild 2017

Joe Wood släpper den 80-talsinspirerade singeln “Alone”

Efter den mer r&b-drivna singeln “Rush” är den New York-baserade musikern Joe Wood tillbaka med den mer electropop-doftande låten “Alone”.

“Alone” är en 80-tals doftande synthpoplåt där texten handlar om ett farväl. Vi på Zero gillar den så mycket att vi direkt adderarade den på Zeros Spotify-lista. Så gillar du pricis som oss artister som bland annat St. Lucia och The 1975, klicka på play.

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Ny singel från Indochine – “Le chant des cygnes”

Senast vi hörde ifrån Frankrikes storheter, Indochine, var häromåret när de släppte sina båda samlingsskivor …