Joshua C.S. är mannen med den rätta rösten och feelingen

Joshua C.S. är låtskrivaren från Nashville, USA, som på ett skönt sätt sammansmälter en blandning av soulmusik och blues i sin musik. Rösten toppar hans alster och med det gör han med ett starkt och mycket personligt ID. Det har banat väg för en intressant musikkarriär. Hans musik har presenterats numera i filmer, på TV och Joshua har redan delat scen med flera stora artister, exempelvis Prince, The Mowgli, Deron Johnson (Miles Davis, Seal, Alanis Morissette, Stanley Clark) med flera. Artisten har även arbetat som låtskrivare åt flera välkända namn, t.ex. Jeff Silbar, Andrea Remanda och Andreao “Fanatic” Heard.

Som den skicklige låtskrivare, producent och inspelningsartist som Joshua verkligen är skriver han framgångslåtar med en ren och gammaldags lyrik i kombination med en inspelningsstil som är full av själ och värme i sin natur. Det är också valt med omsorg för att kunna vid inspelningarna skapa en raffinerad lyssningskvalitet för samtiden.

I den senaste låten “The Water Keeps Rising” är från det färska albumet “Roots”. Han står själv för hela vägen för musiken från idé till färdig skiva.  Det är nämligen skrivet, producerat, inspelat och utfört i hans egen studio helt och hållet av honom själv.

Det strålar enorm talang i det nakna uttrycket för spåret. Med få instrument låter han rösten, kör och text skapa en läcker känsla i rummet. Det är genuint men för den sakens skulle blir det aldrig tråkigt att lyssna på. Öronen lystrar och vill ha mer av denne särlings rafflande förmåga och snabbt uppstår ett gillande som vara länge. Det här är ett personligt sound som heter världsklass.

Den supersköna låten kan du njuta av här:

Om Thomas LB Johansson

Musik, natur och möten med människor förgyller mitt liv. Jag gillar och respekterar musik när den är som bäst. Hjärta dunkar lite extra mycket för elekronisk musik och noises men det finns så mycket mer inom musiken som ger mig mersmak och väcker min nyfikenhet. Ja, listan över spännande musik i min värld kan göras väldigt lång...

Kolla även

Mouth Of Clay - Songs From The Wasteland (Cover)

Mouth Of Clay – Songs From The Wasteland

Det går bra för Mouth Of Clay nu, välförtjänt bra. Efter många års slit i …