Thursday , April 18 2024
André Andersson

Radiovänlig sommarpop från André Andersson

André Andersson har tidigare gjort sig känd som en av Sveriges mer profilstarka, nya manliga röster i bandet “Sherlock Brothers”. 2016 solodebuterade han med “Stanna kvar” där han gästades av Janne Schaffer nu följer han upp debuten med nya singeln “Kommer du?”

Uppföljaren “Kommer du?” är en fortsättning textmässigt från första singeln “Stanna kvar” som kretsar kring rädslan kring att förlora någon. “Kommer du?” byter ton till ett kärleksfullt hopp om att man kommer få ha den man älskar hos sig genom livet trots hinder och motgångar”.

André Andersson utgår från Bålsta, Stockholm, och är från början trummis och tennisspelare på elitnivå. Med tiden började han spela gitarr och slog igenom som sångare i hårdrocksbandet “Sherlock Brothers” vilka haft miljon-lyssningar på Spotify. Efter hårdrocks-åren började André få idéer om helt nya sound och texterna började komma på Svenska, vilket ledde till ett solokontrakt med Ninetone Records, som nu släpper Andrés nya musik. 

“Kommer du” har alla drag av en Svensk vår- och sommarsingel. Upbeat, hoppfull och radiovänlig!

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Omslag: Colin And The Clouds - Golden Age Of Confusion

Colin And The Clouds –  Golden Age Of Confusion

Ingen heter Colin i Colin And The Clouds, men det är ett bra och väldigt …