Thursday , February 22 2024

Page lägger av!

Bolag: Energy

… ja, så heter den, Pages efterlängtade nya singel. ”Lägger av” visar Eddie och Marina tillbaka i gammal storform. Rykten säger att detta var tänkt som gruppens bidrag till Melodifestivalen och Zero-redaktionen står mållös kring hur Christer Björkman tänkte när han prioriterade bort den bland årets deltagare. Du lyssnar på smakprov här nedan och vill du hinna vara en av de lyckliga 200 som lägger vantarna på cd-ep:n så gör du det här direkt hos Hotstuff.

Spårlistan innehåller förutom titelspåret även den gamla klassikern “Det syns ingen snö (musikälskarversion demo)” samt remixer av Johan Baeckström och Covenants Joakim Montelius på låtarna “Sånt som inte går” respektive “Spottar långt”.

 

 

Om Petter Duvander

Skribent. Kulturkonsument som bytte Elvis mot Kraftwerk någonstans runt höstterminen 1983. På den vägen är det.

Kolla även

Eddie och Marina i Page

En julklapp från Page! Idag släpps nya singeln “Vi kommer tillbaka”.

Page bjuder på en julklapp. Idag släpps nya singeln “Vi kommer tillbaka”.  “Vi kommer tillbaka” …