Wednesday , May 22 2024

From Kid ger perspektiv på tillvaron i sin nya låt

Det är få band som sätter nya perspektiv på tillvaron. From Kid gör det i sin nya låt “New Gods”.

På låtenNew Gods” finns det en stark medveten invävd i texten och kopplat till livet på jorden som går hand i hand med ett sound som sveper in likt en vacker bris. Låten är unik med avseende på kombinationen av ett mjukt och välproducerat sound och en djupgående text. Det skänker den uppmärksamhet. Videon är konst.

Gruppen släpper sitt album Favorite Storm den 7 april 2017. Så håll utkik efter det.

Här finns låten i sin helhet med en vacker video därtill:

Om Thomas LB Johansson

Musik, natur och möten med människor förgyller mitt liv. Jag gillar och respekterar musik när den är som bäst. Hjärta dunkar lite extra mycket för elekronisk musik och noises men det finns så mycket mer inom musiken som ger mig mersmak och väcker min nyfikenhet. Ja, listan över spännande musik i min värld kan göras väldigt lång...

Kolla även

Daniel Rosenholm ger ut ny singel med imponerande känsla

Daniel Rosenholm är musikern med de magiska fingrarna och den ljuva rösten. Efter flera års erfarenhet …