Mr. Kristopher släpper en tung megahit med “Darklord”

mrkristopher
Debut-EPn “Communion” innehåller en rå men läckert aggressiv känsla som skapar vacker energi åt publiken. Mr. Kristophers musik är definitivt något som mamma och pappa vill varna för och som andra kommer att finna inspiration ur och älska. Låtarna från Communion skänker en ordentlig boost av positiv energi.

Mr. Kristopher har raffinerat hårda elektroniska basgångar och laddat det med ett trolskt mörker via sin mörka stämma. Budskapet i låten “Darklord” påkallar starkt en uppmärksamhet mot de mörkare regionerna i tillvaron. Det är något alldeles speciellt med låten. Det vilar sammantaget en läcker förbannelse inom den. Kanske är det inspirationen från Nine Inch Nails, kanske är det Slipknots mörker eller Rob Zombie som sitter i mörkret…eller så är det bara Mr. Kristophers vars kreativitet når ordentligt höga höjder i “Darklord”. Ni får avgöra själv. Det väcker ens lust för lyssning i alla fall. Sätt på dig bältet och bered dig på en ordentlig åktur igenom ljudlandskapet.

Här är det elektriska spåret (och EPn):
https://open.spotify.com/track/76mBITYL7p6zjHEZzrcDIU

Och här är videon i teaser-form:

Om Thomas LB Johansson

Musik, natur och möten med människor förgyller mitt liv. Jag gillar och respekterar musik när den är som bäst. Hjärta dunkar lite extra mycket för elekronisk musik och noises men det finns så mycket mer inom musiken som ger mig mersmak och väcker min nyfikenhet. Ja, listan över spännande musik i min värld kan göras väldigt lång...

Kolla även

Se Marilyn Mansons nya video

Peppa inför Halloween.