Artisten Annelie släpper den tjusiga electrosingeln “Stuck”

Annelie har ett uttryck i sin musik som förför lyssnaren till att vilja lyssna mer på hennes musik även vid låg volym. Det vilar en sällsamt fin känsla i den nya låten “Stuck”, släppt den 25 januari 2017.

Annelie kommer från Göteborg där hon verkar som både artist och producent. I hennes soloprojekt, under artistnamnet Annelie, kombineras tjusiga synthloopar med låg och känslosam sång. Musiken kan beskrivas som något oerhört vackert och känsligt ljudlandskap som bärs upp med stil. Med släppet av den nya singeln följer release-konserter i Danmark och Sverige i mitten av februari 2017 så håll ögonen öppna för denna utmärkta svenska electro-talang.

Här kan du njuta av “Stuck” i sin helhet:

Lyssna på mer från artisten här:
http://www.soundcloud.com

Om Thomas LB Johansson

Musik, natur och möten med människor förgyller mitt liv. Jag gillar och respekterar musik när den är som bäst. Hjärta dunkar lite extra mycket för elekronisk musik och noises men det finns så mycket mer inom musiken som ger mig mersmak och väcker min nyfikenhet. Ja, listan över spännande musik i min värld kan göras väldigt lång...

Kolla även

Emmon

Emmon följer upp succén – Idag släpps nya singeln “Dark”!

  Emmon (alias Emma Nylén) senaste album Recon har hyllats med lysande recensioner. Dessutom har albumet …