Wednesday , February 28 2024

Baula släpper ny singel med sin charmerande och mystiska pop

Baula är en mångkulturell popduo med ett ursprung från Sverige och Island. Gruppen bildades inför “Iceland Airways 2015”.

Duon har en lockande suggestiv pop känsla i sitt uttryck. Sången sitter vackert till dunkelt snygga gitarrer. År 2016 släppte de sin debutsingel “Don’t Bother” med omslag designat av Fanny Valentin. Nu kommer deras andra singel “Just Like Yesterday”. Den är väl värd att ta tid för att lyssna på.

Här finns den ljuva musiken:

 

 

Om Thomas LB Johansson

Musik, natur och möten med människor förgyller mitt liv. Jag gillar och respekterar musik när den är som bäst. Hjärta dunkar lite extra mycket för elekronisk musik och noises men det finns så mycket mer inom musiken som ger mig mersmak och väcker min nyfikenhet. Ja, listan över spännande musik i min värld kan göras väldigt lång...

Kolla även

Manic Street Preachers gör Madonnaklassikern “Borderline”

1984 släppte Madonna ”Borderline” som den femte och sista singeln från sitt debutalbum. Låten, som …