Tobias Bernstrup släpper “Utopia” – lyssna här!

tobiasbernstrup
En ny singel från Tobias Bernstrup kommer som ett smakprov från den kommande EP:n “Utopia”. Det har även meddelats att albumet släpps i februari 2017. Låten innehåller ett intressant remix-samarbete med Covenant.

Spåret är starkt färgat av en catchy melodi med intressanta synthslingor. Den ger en angenäm känsla som gör att lyssnaren vill äntra dansgolvet.

Här finns en “teaser” för “Utopia” för dem som blev nyfikna:

Mer nyheter finner ni på Tobias Bernstrups hemsida:

Om Thomas LB Johansson

Musik, natur och möten med människor förgyller mitt liv. Jag gillar och respekterar musik när den är som bäst. Hjärta dunkar lite extra mycket för elekronisk musik och noises men det finns så mycket mer inom musiken som ger mig mersmak och väcker min nyfikenhet. Ja, listan över spännande musik i min värld kan göras väldigt lång...

Kolla även

Thermostatic

Thermostatic är tillbaka med ny musik

Plötsligt, utan någon egentlig förvarning eller förklaring, släpper Thermostatic en ny singel. För några veckor …