Musiktips i januarikylan: Nadia Kazmi

Söker ni kanske efter vacker och lite svårmodig musik som kan värma frusna hjärtan i januarikylan?

Okej, då tipsar Zero om amerikanska Nadia Kazmi.

Nadiaartikelbild

New York-tjejen Nadia Kazmi, som fått goda vitsord i många musiktidningar världen över, bjuder inte bara på känslofull mörk rock à la P J Harvey. Hon briljerar även med intelligenta texter med inspiration från den stora förebilden Leonard Cohen.

Så brygg en kopp te, sätt er tillrätta i favoritfåtöljen och avnjut snygga melankoliska poppärlor.

För ytterligare information rekommenderas Nadia Kazmis hemsida eller Facebook-sida. Hon är aktuell med den nya singeln “Gold into Dust” och vi kommer garanterat att få höra en hel del om henne framöver!

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Nervous City | Nervous Self – “Anthem”

Bakom det intresseväckande projektnamnet Nervous City | Nervous Self döljer sig David Josephson, som tidigare …