Hem / Nyheter / Ny singel från P3 Guld-aktuella Rein
Rein - 2017

Ny singel från P3 Guld-aktuella Rein

Det snurrar på ordentligt för Rein. Efter ett framgångsrikt debutår 2016 släpper hon nu sin nya singel “Missfit” och spelar live på P3 Guld-galan. 

Efter fjolårets debut är hon nominerad i två kategorier på P3 Guld-galan och är dessutom en av liveakterna under galan den 21 januari. I dagarna släpps nya singeln “Missfit” som handlar om att vara en outsider och vara stolt över det.  Låten är producerad av elektroproducenten Owl Vision och redan nu kan du lyssna på den här nedan.

Kommentarer

Kommentarer

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

2016 Best Songs

2016 års bästa utländska låtar enligt Zero (Spellista)

Årets 30 bästa utländska låtar enligt Zero sammanställt av Petter Jahnstedt. Allt finns i en spellista som …