Depeche Mode 2022

Årets låtar 2023

Gott nytt år önskar vi er alla med 100 fantastiska låtar från 2023!

Året som gått kanske inte kastade omkull musikhistorien, men som vanligt bjöd det på en rad delikatesser. Depeche Modes storslagna comeback, “Momento Mori,” efter Andy Fletchers bortgång, höll samman som ett konstverk och gav oss den magnifika singeln “Ghost Again,” som vi på Zero korar till årets signaturmelodi.

En annan artist som stod redo att utmana Depeche Mode om tronen var Christina And The Quinns. Med det konstnärligt fulländade albumet “Paranoia, Angels, True Love” och den fantastiska balladen “To Be Honest” säkrar den androgyna stjärnan en hedervärd andraplats. Bland våra inhemska artister vill vi särskilt framhäva Nicole Saboné, The Mobile Homes, Kunt, Lover’s Kit och Rein, vars bidrag alla var starka och minnesvärda.

Ni kommer utan tvekan upptäcka fler pärlor, så börja året med att fördjupa er i 6 timmar och 20 minuter av musikaliska minnen från 2023.

Ett stort tack till alla som gör det roligt att fortsätta resan med Zero ett år till!

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Ny stark singel från Gareth Jones band, Of Love and Lust (OLAL)

Stjärnproducenten Gareth Jones har jobbat med många stora namn, som Depeche Mode, Erasure, Interpol, Nick …