Wednesday , July 24 2024
Wy - 2016

Malmöduon Wy tillbaka med mer drömpop.

Malmöduon Wy bestående av Ebba Ågren and Michel Gustafsson släpper nu sin debut-ep Never Was.

Duon som tidigare i år släppte sin debutsingel “In Bloom” och som fick den framgångsrikt remixad av The Land Below presenterar sig nu på allvar med ep:n Never Was. Ep:n innehåller fem spår med smärtfylld drömlik indiemusik som för tankarna till tidiga The xx.

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Way Out West 2016

Chvrches, M83 och Jamie xx till Way Out West

Way Out West presenterar de första bokningarna inför 2016.