Wednesday , July 17 2024
Syd.31 - 2016

Har Henric De La Cour tagit värvning i electropunkarna Syd.31?

Electropunkarna Syd.31 släpper den nya singeln ”We Are The Freaks”. Men är det inte Henric De La Cour bakom micken?

henric-de-la-cour-liten
Henric De La Cour

Syd.31 har inte gjort så mycket väsen av sig på sina tidigare släpp, men med nya singeln ”We Are The Freaks” kan det bli annorlunda. En riktigt slagkraftig låt där man först kan tro att det är den svenske indiestjärnan Henric De La Cour som frontar.  Så är det givetvis inte, men visst finns det likheter?

Här handlar det istället om electropunk från Manchester influerad av Nachtmahr, Misfits och Rammstein.

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Rein - 2017

Rein gör cover på Leila K

Electropunkaren Rein släpper idag sin nya singel “Electric”. Låten är en cover på den mytomspunna …