Israelisk electro från Lara Snow

Det är nog inte många i Sverige som hört talas om Lara Snow trots att hon ofta förväxlas med att komma från Skandinavien i utländsk press. Lara Snow kommer från Tel Aviv och framför electro med attityd och hennes/deras framtoning för tankarna till svenska Rein.

Lara Snow kan vid första anblicken ses som sångerskan Valery Sherman alias men är i själva verket är det en duo som även inkluderar Jonathan Harpak.

I dagarna släpps gruppens debutsingel “Sometimes It’s Enough” en electrolåt som ger mersmak. Se videon till låten här ovan.

Mer information om Lara Snow finns på hennes officiella hemsida. larasnowofficial.com

Om Jon Josefsson

Chefredaktör 1994 startade han tillsammans med kollegan Petter Jahnstedt musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Rein och Komputer live i London

“When a man is tired of London he is tired of life, for there is …