Nelly´s Crush

Romantisk disko från norska Nelly´s Crush

Nelly´s Crush kommer från Oslo och släpper i dagarna sin debutsingel. Första raden ” I wanna dance with you” förklarar tydligt bandets intentioner.

Låtskrivarna Tor Hansen och Sven Waagan mötte sångerskan Nelly på en nattklubb i Oslo och upptäckte omedelbart sin ömsesidiga passion för 70-talsdisko. Tillsammans gör de sedan en tid tillbaka just disko i modern stil men med klar 70-talskänsla. Den femte augusti är det dags för debutsingeln ”Get Off” men redan nu kan du höra den här nedan.

Vill man se gruppen live kan man göra det på Øya Festivalen i Norge.

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.