Thursday , February 29 2024
Missincat 2016

The Land Below remixar Missincat

Missincat är Caterina Barbieri, en Milano-född sångerska som numera är stationerad i Berlin. Hon är redan ett namn i södra Europa men med hjälp av svenska remixare börjar hon även göra sig ett namn i Norden.

Hennes singel Pirates remixades först av Lokatt, och nu har The Land Belows satt sin prägel på Missincats musik.

Erik Lindestad som är mannen bakom The Land Below har gjort en drömliknande remix av nya singeln Ten Lines och du hör den här.

 

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Mats Hedberg - Solo Elements

Mats Hedberg – Solo Elements

Ännu ett album med elegant gitarrmusik från EBow-mästaren Mats Hedberg. Som titeln Solo Elements klargör …