Hardline: old school-ebm från ELM

Svenske Peter Elm, bekant från Restricted Area, släppte nyligen solo-ep:n Edge under artistnamnet ELM.

Nu kommer även fullängdaren Hardline.  Soundet är old school-ebm och leder tankarna till storheter som Nitzer Ebb och DAF. För mer information och ett eventuellt inköp rekommenderas skivbolaget Alfa Matrix hemsida.

Lyssna på “Edge” (bland annat mixar av Pouppée Fabrikk och Autodafeh) här.

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

ELM – Extreme Unspoken Tension

Han tillhör institutionerna på den svenska EBM-scenen, men är bosatt utomlands sedan många år tillbaka. …