Saturday , February 24 2024

Claudia Brücken och Jerome Froese i spännande samarbete

Längtar ni efter nya, spännande elektroniska tongångar till era skivsamlingar eller spellistor? Okej, då har ni något nytt att se fram emot.

Claudia Brücken (känd från den kultiga elektropopgruppen Propaganda) och Jerome Froese (tidigare medlem i Tangerine Dream) jobbar nämligen på ett projekt tillsammans. De båda träffades nyligen i Jeromes studio i Berlin för att lägga skisserna till ett drygt halvdussin låtar.

Jerome beskriver samarbetet som “något av det roligaste och mest givande jag varit inblandad i under alla mina 26 år i musikbranschen”. Hur låter det då och när kommer någon färdig produkt ut i handeln? Zero lovar att hålla er uppdaterade!

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Daniel Bromander – “Relax (Radioland Remix)”

Inte sällan händer det spännande saker när musiker från olika bakgrunder har ett kreativt utbyte. …