Millhope – bjuder på drömska och vackra tongångar på “Searching”

Gillar du Vangelis, Mike Oldfield och Tangerine Dream?

Söker du efter en drömsk, suggestiv och värmande låt till höstens spellistor? 

Varför då inte kolla upp Millhope, alias Thomas Mühlhoff från Köln, som på sin nya EP ”Searching” kombinerar influenser från tidigare nämnda sjuttiotalsgiganter med åttiotalistiska tv-soundtrack som Knight Rider eller Stranger Things. Allt toppat med en modern ljudbild och snygg produktion. 

 

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Tangerine Dream – elektroniska legender i ny sättning

När Tangerine Dreams grundare och mastermind, Edgar Froese, lämnade jordelivet 2015 verkade det troligt att …