Saturday , April 17 2021

Blancmange har pendlat fram ny platta!

Brittiska legenderna Blancmange släppte fredagen 11 mars sin nya platta “Commuter 23” på egna bolaget Blanc Check Records.

Läs mer på deras officiella webbplats, eller kasta dig efter lurarna och tryck play på bandspelaren nedan. Zeros förståsigpåare gör detsamma och återkommer med recension när den fått sjunka in ordentligt.

Du som tillhör reservdanskarna bland våra läsare är säkert också intresserad av att bandet, som är sällsynt bra på scen, spelar i DR:s konserthus i Köpenhamn den 9 april. Zero stod och diggade vid scenkanten när de var i Malmö för tre år sedan, skakig video längst ner på denna sida.

Om Petter Duvander

Skribent. Kulturkonsument som bytte Elvis mot Kraftwerk någonstans runt höstterminen 1983. På den vägen är det.

Kolla även

Near Future – Ideal Home

Near Futures debutsingel kom som en total överraskning i fjor. Den, lindrigt sagt, kreative Neil …