Molly Sandén. Foto: Janne Danielsson /SVT

Melodifestivalen – Läcka inför deltävling 4

Molly Sandén uppträder först i deltävling 4  men under kvällen den 15 februari och natten till idag den 16 februari publicerades 30 sekunder från hennes bidrag ”Youniverse” på vissa utländska plattformar. När felet upptäcktes togs klippet omedelbart ner.

För att neutralisera den eventuella fördelen i tävlingen ges nu möjlighet att under en begränsad tid förhandslyssna på samtliga bidrag från deltävling fyra. Den begränsade tiden är från kl. 17.00 tisdag 16/2 till och med onsdag 17/2 kl 17.00.

De bidrag, som ställer upp i deltävling 4 i Gävle den 27 februari, och som du just nu kan lyssna på är alltså:

”Runaways” Artist: Eclipse

”Rollercoaster” Artist: Dolly Style

”Du tar mig tillbaks” Artist: Martin Stenmarck

”Killer Girl” Artist: Linda Bengtzing

”If I Were Sorry” Artist: Frans

”Håll om mig hårt” Artist: Panetoz

“Youniverse” Artist: Molly Sandén.

 

Länk till förhandslyssningen under 24 timmar

Om Johannes Appeby

Musikintresset tog fart 1990 i och med Violatorkonserten i Scandinavium. Kraftwerk -91 på Olympen i Lund var ytterligare en viktig milstolpe. Därefter fostrad på Arvikafestivalen 1993-2010. Varit med på Zynthec/Zero-resan sedan starten -94 som bland annat lay outare, skribent och kameraman.

Kolla även

Grillar kött

Köttet som svenskar äter mest

Sverige är ett relativt rikt land på kött av olika slag – ko, gris, kyckling, …