Turbulent start

Först petades Charlotte Perrelli som programledare p.g.a. en avtalsmiss. Igår blev det blixtinkallad presskonferens då Anna Books bidrag diskvalificerades. Detta p.g.a. att bidraget var med i den Moldaviska uttagningen till Eurovision Song Contest 2014.

Det senaste beskedet vid lunchtid (fredag) från Christer Björkman är att Anna Book tackat ja till erbjudandet att medverka som gästartist på lördag. Dock uppges att Book är skör och vi får se om hon orkar med detta. Ikväll kl 20 är det genrep i Scandinavium och Zero är såklart på plats. Du följer oss från ca 22.00 från green room. Har du periscope-appen och följer Zero så får du automatiskt ett pling när vi är live!

Om Johannes Appeby

Musikintresset tog fart 1990 i och med Violatorkonserten i Scandinavium. Kraftwerk -91 på Olympen i Lund var ytterligare en viktig milstolpe. Därefter fostrad på Arvikafestivalen 1993-2010. Varit med på Zynthec/Zero-resan sedan starten -94 som bland annat lay outare, skribent och kameraman.

Kolla även

The Jilted – “Black Swan”

Stockholmsduon The Jilted, alias Linus Giertta och Magnus Haderborg, som tidigare gett oss ett par snygga …