Neuroticfish

Live från Electronic Winter

Nu står det klart att det blir succé för festivalen Electronic Winter i Göteborg. Idag nåddes Zero av beskedet att det endast finns en handfull biljetter kvar och festivalen blir där med utsåld. Biljettlänk finns här nedan om du tänkt gå.

periscope
Periscope

För er som missar eventet så kommer Zero att göra lite livesändningar via appen Periscope. Har ni inte videoappen laddar ni ner den i app-store och börjar följa @zeromagazine, då får ni meddelanden när vi är online och sänder live TV.
Årets festival får finbesök av tyska Neuroticfish och den forne Elegant Machinery-sångaren Robert Enforsen framför för första gången i Sverige nytt material live.

ElectronicWinter

PÅ SCEN
Neuroticfish (DE)
Robert Enforsen  (ex Eleganat Machinery) (SE)
Parralox (AUS)
Sinestar (UK)
EkoBrottsMyndigheten (SE)
Container 90 (SE)

Biljetter: Tickster.se
Pris:
 395 SEK
Ålder: 18 år
Öppet: 18.00-03.00
Var: Musikens Hus, Djurgårdsgatan 13, Göteborg

Mer information: www.electronicwinter.se

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.