Susanne Sundfør, 2016

Susanne Sundfør utannonserar svensk turné

Norska sångerskan och producenten Susanne Sundfør utannonserar idag en fyra datum lång Sverigeturné med start på Cirkus i Stockholm den 29 mars. 2015 släppte Sundfør det kritikerrosade albumet ”Ten Love Songs”, ett album som fick internationell uppmärksamhet och som fanns med på ”Best of 2015”-toppplistor hos såväl brittiska ”The Guardian” som amerikanska ”Rolling Stone” som i nordisk media. Hon har även nominerats till fyra norska Grammisar i kategorierna Årets Producent, Årets Album, Årets Låt samt Årets Pop Soloartist. Norges version av Grammis går av stapeln den 30 januari. 

Senast Susanne var i Sverige sålde hon slut Debaser Strand i Stockholm på endast ett fåtal dagar. Biljetterna till de nya Sverigedatumen släpps nu på fredag klockan 09.00 via LiveNation.se

Susannes svenska turné inkluderar följande datum:
29 mars – Stockholm- Cirkus 
30 mars – Göteborg – Pustervik 
31 mars – Lund- Mejeriet 
8 april – Umeå- Umeå Open

Lyssna på albumet “Ten Love Songs” här.

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Popaganda 2016 – Dag ett med FKA Twigs, Little Jinder och Years & Years

Zero rapporterar från fredagen på Popaganda, där FKA Twigs, Little Jinder, Years & Years, Elias, Markus Krunegård, Madi Banja, Susanne Sundfør, Moon City Boys samt Vasas Flora och Fauna spelade.