Okilly Dokilly – metal à la Ned Flanders!

Hey-Diddly-Ho!

Gillar du The Simpsons och annan glad, tecknad underhållning, men känner dig samtidigt lite ondskefull och förbannad på omvärlden? Uppskattar du annorlunda och kreativa koncept? Är du begåvad med en hyfsad portion humor?

5e1fb_1337074

Okej, då kan Okilly Dokilly vara bandet för dig!

Kvintetten från Phoenix, Arizona förenar nämligen Ned Flanders frikyrkliga stil med arg och nedstämd metal.

a2393273407_16

Helt fantastiskt! Vad blir nästa grej? Zero ser fram emot att något grimeband kallar sig “The Lille Skutts”, klär sig i fluffiga kostymer och kör schyssta elektroniska rhymes om det hårda livet som kanin…

Vågar du lyssna på Okilly Dokilly? Klicka här, men Zero tar inget ansvar för konsekvenserna…

 

Om Johan Arenbo

Kategorisera inte musik. Älska den bara. Låt inga konservativa subkulturer eller godtyckliga genreavgränsningar styra din smak. Njut istället av det obegränsade kulturella smörgåsbordet. Kraftwerk, Prince, The Cure, Iggy Pop, De La Soul, Black Sabbath, Nina Hagen, Aretha Franklin, Mozart och Madonna. Allt är tillåtet!

Kolla även

Massive – Rebuild Destroy

Australiensarna har en lång tradition av explosiva, energiska hårdrocks- och metalband. Massive är inget undantag …