Okilly Dokilly – metal à la Ned Flanders!

Hey-Diddly-Ho!

Gillar du The Simpsons och annan glad, tecknad underhållning, men känner dig samtidigt lite ondskefull och förbannad på omvärlden? Uppskattar du annorlunda och kreativa koncept? Är du begåvad med en hyfsad portion humor?

5e1fb_1337074

Okej, då kan Okilly Dokilly vara bandet för dig!

Kvintetten från Phoenix, Arizona förenar nämligen Ned Flanders frikyrkliga stil med arg och nedstämd metal.

a2393273407_16

Helt fantastiskt! Vad blir nästa grej? Zero ser fram emot att något grimeband kallar sig “The Lille Skutts”, klär sig i fluffiga kostymer och kör schyssta elektroniska rhymes om det hårda livet som kanin…

Vågar du lyssna på Okilly Dokilly? Klicka här, men Zero tar inget ansvar för konsekvenserna…

 

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!

Kolla även

Zero Revisited – Weltenbrand

En gång i tiden var Zero Music Magazine inte bara en hemsida, utan även en …