Monday , January 30 2023

Nytt album från Paul Kalkbrenner

DJ:n, skådespelaren och technomusikern Paul Kalkbrenner, som Zero intervjuat vid ett par tillfällen, släpper ett nytt album första veckan i augusti.

Paul Kalkbrenner

Albumet, som är Kalkbrenners sjunde studiofullängdare, kommer kort och gott att kallas 7. Förhandslyssningarna antyder att det blir en ganska popig platta med ett flertal gästsångare. Om den kan nå lika stora framgångar som Berlin Calling, Icke Wieder och Guten Tag kvarstår att se.

paulkalkbrenner7

Paul Kalkbrenner -7

1) Battery Park
2) Cylence 412
3) Cloud Rider
4) Shuffleface
5) Tone & Timber
6) Channel Isle
7) Feed Your Head
8) Papercut Pilot
9) Mothertrucker
10) A Million Days
11) Align The Engine
12) Bright Roller

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!

Kolla även

Atroxity – “Tear It Down”

Zero Magazine är ständigt på jakt efter ny och spännande musik. Vad sägs om en …