Monday , January 30 2023

Ny singel från engelska Hurts

Manchesterbandet Hurts, som nått stora framgångar med fullängdarna Happiness (2010) och Exile (2013), släpper en ny singel.

hurts_surrender

Denna heter “Rolling Stone” och är den andra aptitretaren inför det nya albumet, Surrender, som är planerat att släppas i början av oktober.

Den Mick Jagger-doftande titeln till trots är “Rolling Stone” en dramatisk elektronisk poplåt, precis som de flesta känner Hurts.

 

Om Johan Arenbo

Har varit med på "Zero-resan" sedan 2003. Är, efter ett halvdussin år i den tyska huvudstaden, tillbaka i Sydsverige och har förhoppningen att Zero kan hjälpa till att bygga broar mellan olika kulturformer. Vad har Kraftwerk, Prince, Depeche Mode, Hildegard Knef, David Bowie, Wolfgang Amadeus Mozart, Klaus Schulze, The Orb, Smashing Pumpkins, Lee "Scratch" Perry, De La Soul, Joy Division, James Brown, Aphex Twin, Erik Satie, Nina Hagen, Max Raabe, Syd Barrett, Kate Bush och The Stone Roses gemensamt? Jo, det handlar om genomtänkt och intressant musik. Det är det - och inget annat - som räknas!

Kolla även

Hurts

Hurts albumaktuella

Hurts nya album Surrender finns ute den 9 oktober.