Wednesday , July 24 2024

Zero TV – Melodifestivalen, deltävling 2

Vitt är det nya svarta sa Eric Saade till Zero efter förra veckans seger i Göteborg. I Malmö tog Mariette med ett snyggt svart nummer det alternativa och mörka tillbaka in i Melodifestivalen igen. Zero TVs team intervjuade henne och några av andra som minglade i Greenroom.

I detta klipp ser ni Mariette och hennes låtskivare Sonny Boy Gustafsson, Neverstore och deras låtskrivare Thomas G:son samt självklart vår eminente reporter Frans Jahnstedt. Ni kan följa mer från Melodifestivalresan i vår blogg här på sidan. Där kommer vi skriva vad vi tycker om bidragen och vad som händer så väl bakom kulisserna som på efterfesterna. Häng på…

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

Melodifestivalen 2015

Startordning och resultat från “Andra Chansen”

Om 30 minuter är det dags för att komplettera de redan åtta klara finalbidragen med …