Wednesday , February 1 2023

Serpenti – Cyclone

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Tobias Pettersson)

[album, Uberstrom, betyg: 5]

Har Alice in Videoland flyttat till Milano och startat en ny karriär? Nej, det var visst italienska duon Serpenti som nu börjat sjunga på engelska och ska erövra världen med sin electro. Hur det kommer att gå? Jodå, de har energi och en ganska bra låt. Problemet är att de kör den låten om och om igen. För tio år sedan hade de legat mer rätt i tiden, och jag saknar också dynamik och andningspauser i den jämntjocka låtmaterialet. Mitt i plattan ligger dock en liten oas i form av den mer poppiga balladen “I can´t fall down” som är riktigt bra.

Om Webbmaster

Kolla även

Melodifestivalen 2015

Spela på Melodifestivalen!

Bettingbranschen är en av de branscher som växer allra mest.  Antalet sporter och evangemang som …