Sananda Maitreya på Sverigeturné

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Johan Arenbo)

Den amerikanske soulsångaren och multiinstrumentalisten Sananda Maitreya, som under 80- och 90-talet var väldigt framgångsrik under sitt tidigare artistnamn Terence Trent D'Arby, är nu ute på Sverigeturné.

Igår besökte han Malmö och gav en mycket uppskattad show på Babel tillsammans med sitt tvåmansband The Nudge Nudge. De kommande dagarna står Stockholm, Göteborg och Trelleborg på agendan. Zero kommer sedan att närvara på hans Helsingborgskonsert den 10 maj. Förhoppningsvis får vi då möjlighet att växla ett par ord med legenden.

Sananda Maitreya live i Sverige 2014:

4 maj: FASCHING, Stockholm
6 maj: TRÄDGÅR´N, Göteborg
9 maj: PARKEN Trelleborg
10 maj: THE TIVOLI, Helsingborg

Sananda Maitreya kommer även att vara med på Nyhetsmorgon i TV4 lördagen den 3 maj. För mer information om de kommande konserterna och Sananda Maitreyas fascinerande karriär, rekommenderas hans hemsida.

Missa nu inte detta unika tillfälle att få höra en av popmusikens starkaste och mest känslofyllda röster!

Om Webbmaster

Kolla även

The Jilted – “Black Swan”

Stockholmsduon The Jilted, alias Linus Giertta och Magnus Haderborg, som tidigare gett oss ett par snygga …