Arvikafestivalen tillbaka 2015

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Petter Jahnstedt)

Många är vi Zero-läsare som saknar Arvikafestivalen. Det var 2009 som Depeche Mode stod på scenen och allt var på topp. Tyvärr gick inte ekonomin lika bra, men festival blev det även 2010. Men där tog det stopp. Ekonomin höll inte och sedan dess har vi väntat.

Idag skriver Festivalrykten.se att de blivit kontaktade av nya initiativtagare som har börjat planera för en festival 2015.

Arvikafestivalen är tillbaka i juli 2015. Men de nya initiativtagarna kommer inte att börja i den ände där det slutade. Istället kommer festivalen att börja småskaligt, precis som när det begav sig 1992, skriver Festivalrykten.se.

Zero återkommer när vi får mer information.

Om Webbmaster

Kolla även

KÅRP – “Greasy Makeup”

Det Göteborgsbaserade musikkollektivet KÅRP, som beskriver sin musik som “dödsdisco”, är tillbaka med en ny …