Saturday , July 13 2024

P3 Guld 2014 – Håkan Hellström blev årets stora vinnare

Januari och det var åter dags för P3 Guld-galan. Det blev Sveriges kung och drottning på musikscenen som tog hem de finaste priserna. Håkan Hellström vann så väl Årets Låt som Guldmicken och Veronica Maggio

Om Petter Jahnstedt

1994 startade han tillsammans med kollegan Jon Josefsson musikföreningen Zynthec i barndomstaden Skara. Föreningen ledde till både klubbverksamhet och senare även en tidning med samma namn. 1999 bytte tidningen namn till Zero Music Magazine och gavs ut fram till 2010. Idag drivs den som ett webb och TV-media på internet.

Kolla även

P3 Guld 2018 - Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

Vinnare P3 Guld

P3 Guld 2018 leddes för fjärde året i rad av P3:s musikjournalist Tina Mehrafzoon och …